August 20, 2009

* babyCOMMOT *


hmmm ... setelah 'pemergian' baby AJ yang begitu tragik dua bulan lepas ... kami berdua decide untuk mencari baby kami yang baru * uhuk2 - terase sayu hati bile terkenangkn baby AJ * ...

pkir punyer pkir ... firstly tu ... kami da decide nak amek honda stream RSZ tapi nampaknyer ... bukan rezeki kami sbb by the time nak order tu ... stock kete tu da abes ... huhu ... kalo nak jugak kete tu ... kami kne tunggu bulan november ... adoi la ~ lamenyer nak kene tunggu ...

kami pun discuss balik ... and bile da consider sume perkare ... finally kami memilih kete ini utk menggantikan baby AJ ...


* honda jazz 1.3v *

chenta ati aku kate ... our new baby will be as babyCOMMOT ... huhu ... saje la ni perli aku ... dan aku dengan rase takde bape nak excited sangat la ... g honda showroom glenmarie * thanks to wan & leen sbb temankan * ... g booked kete ni sebijik ... nasib aku baik sbb dealer kat citu gtau ... kale putih tinggal 15bijik je kat malaysia ... fuhhhhhh ! nasib la aku cepat ... =)

dan bukan setakat da booked kete jek ... aku siap da g beli no plat kete WSX 8717 ... yeayyyy !! ... alhamdulillah ... Tuhan permudahkan urusan aku ... thanks sgt2 to oshin ngan ina sbb teman the whole day utk settle insurans baby AJ and g beli plat bru utk babyCOMMOT ...

so .. insyaALLAH ... lg semggu ke ... babyCOMMOT akan menjelma ...

tungguuuuuuuuuuuuuuuu ... =)

3 comments:

  1. waa..pas nie nak naik wsx la..x nak naik afy...lalalala

    ReplyDelete
  2. kak su - leh je .. insyaALLAH .. kalo ade rezeki .. =)

    baizura - thanks!

    ReplyDelete

Komen dengan bahasa yang tidak elok saya masuk tong sampah! Shukran.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...